نحوه نقل و انتقال اولویت حج تمتع و فراخوان برای بهروزرسانی اطلاعات ودیعه گذاران
مدیرکل فناوری اطلاعات سازمان حج و زیارت، چگونگی نقل و انتقال اولویت حج تمتع را تشریح کرد.
وی افزود: در گذشته یک خلاء در این رابطه وجود داشت چرا که برخی افراد بنا به دلایلی قصد واگذاری اولویت حج تمتع خود را داشتند و از طرفی برخی افراد مستطیع نیز درخواست دریافت اولویت حج تمتع را داشتند اما یک سامانه جامع، متمرکز و تحت نظارت سازمان وجود نداشت که این افراد را به هم وصل کند و در برخی موارد افراد سودجو و دلال نیز در این حوزه حضور می یافتند. خوشبختانه با راهاندازی سامانه تشرف شاهد یک نظم و انسجام برای واگذاری و دریافت اولویت های حج تمتع هستیم.
مدیرکل فناوری اطلاعات سازمان حج و زیارت با بیان اینکه سامانه tasharof.haj.ir به نوعی ارتباط دوسویه واگذارکنندگان و متقاضیان، مستقیما بدون واسطه افراد سودجود و دلال را برقرار می کند، گفت: متقاضیان «واگذرکنندگان و دریافت کنندگان اولویت حج تمتع» ابتدا با مراجعه به درگاه اینترنتی ذکر شده به ثبت اطلاعات و درخواست خود میپردازند و سپس بعد از احراز هویت و تایید مراحل، به یکی از دفاتر خدمات زیارتی معرفی می شوند تا کارهای واگذاری قبوض ودیعه گذاری حج تمتع صورت گیرد.
قادری با اشاره به راه اندازی سامانه نقل و انتقال اولویت حج تمتع در سال 98 گفت: هیچ نقل و انتقالی بدون مراجعه به سامانه tasharof.haj.ir و طی کردن مراحل پیشبینی شده انجام نمیگیرد و واگذارکنندگان و دریافت کنندگان اولویت نیز از مراجعه به افراد واسطهگر و خرید و فروش به صورت وکالتی یا .... پرهیز کنند چراکه تنها ملاک واگذاری و دریافت اولویت، سامانه ذکر شده خواهد بود.
وی تصریح کرد: از ابتدای راهاندازی سامانه tasharof.haj.ir تا کنون بیش از 13 هزار انتقال و واگذاری اولویت حج تمتع انجام گرفته است.
مدیرکل فناوری اطلاعات سازمان حج و زیارت درباره فراخوان تکمیل اطلاعات دارندگان قبض ودیعهگذاری حج تمتع نیز توضیحاتی را ارائه کرد و گفت: فراخوان تکمیل اطلاعات که باید از سوی ودیعهگذاران انجام شود به منظور بهروزرسانی اطلاعات و ارتباط دو سویه با آنان، برای برنامههای کوتاه مدت و بلند مدت حج تمتع و تخصیص سهمیه به استانها برای اعزام و سایر امور اجرایی خواهد بود.
وی افزود: به منظور سهولت متقاضیان محترم درگاه اینترنتی به آدرس reserve.haj.ir طراحی شده تا افراد هرچه سریعتر به آن مراجعه داشته باشند.
قادری با تاکید بر اینکه تمام دارندگان قبض ودیعه گذاری حج تمتع باید اطلاعات خود را بهروزرسانی کنند، تصریح کرد: اعزام، برنامهریزی ها و حتی واگذاری اولویت حج تمتع در سامانه tasharof.haj.ir نیز منوط به حضور در فراخوان تکمیل اطلاعات است.
مدیرکل فناوری اطلاعات سازمان حج و زیارت با بیان اینکه حدود یک میلیون و 100 هزار نفر در نوبت تشرف به حج تمتع قرار دارند، افزود: سامانه طراحی شده فقط برای افرادی که در اولویت تشرف قرار دارند طراحی نشده و ضروریست همه دارندگان قبوض ودیعه گذاری حج تمتع به آن مراجعه کنند.
اخبار مرتبط
تازه های اخبار
ارسال نظر
در ارسال نظر شما خطایی رخ داده است
کاربر گرامی، ضمن تشکر از شما نظر شما با موفقیت ثبت گردید. و پس از تائید در فهرست نظرات نمایش داده می شود
نام :
ایمیل :
نظرات کاربران
{{Fullname}} {{Creationdate}}
{{Body}}